Bestyrelsen

Formand

Jens Møllenberg er dybt engageret i idrætten. Hans viden og faglighed rammer især strategi og udvikling. Jens Møllenberg er en stærk sparringspartner, der ser muligheder og løsninger. Jens er landstræner og landsholdschef for paraskydningen i Parasport Danmark.
E-mail: jm@parasportfrederiksberg.dk

Bestyrelsesmedlemer

Mansoor Siddiqi er ildsjælen, der driver Parasport Frederiksberg fremad, op og videre. Han er den, der bringer nye muligheder til verden og altid søger at udbrede glæde ved idrætten og det idrætslige fællesskab.
Han er manden, der sammen med Connie Hansen udviklede RaceRunning-sporten. Først med idéen om at opfinde en racerkørestol, der kunne udnytte Mansoors kræfter i et baglæns løb, og siden ved at Connie sammen med sin far udviklede en helt ny stol, der giver støtte og kører forlæns. Mansoor og Connie har siden organiseret og udbredt den sportsgren de udviklede; RaceRunning.
E-mail: msi@parasport.dk


Anette Essemann er en dygtig leder med mange års direktørerfaring. Anette har et indgående kendskab til rådgivning, konsulent- og projektarbejde med managementopgaver indenfor procesoptimering og -udvikling. Hun har været tilknyttet Parasport Frederiksberg siden 2014.
E-mail: ae@parasportfrederiksberg.dk

Bestyrelses arbejdsopgaver

 • At udbrede kendskabet til Parasport Frederiksberg i erhvervskredse på Frederiksberg og i Storkøbenhavn.

 • At være ansvarlig for fire årlige netværksmøder.

 • At skabe de mest gunstige økonomiske forhold, således at driften af Parasport Frederiksberg kan vedblive med at være på det nuværende høje niveau.

  Vi vil gerne være Nordens hovedstad hvad angår parasport. Da vi på Frederiksberg har nogle af de bedste uddannelsesforhold, samt idrætsforhold i Danmark, betyder det, at vi ser mennesket i sin helhed og ikke kun ud fra sin idrætskunnen.

  Dette betyder ikke, at vi ikke også tænker på bredden. For os er det vigtigt at have sammenhæng imellem bredde og elite.

  Vi har det på samme måde, som det udtrykkes i den gamle vending:
  ”Når det regner på præsten, drypper det på degnen”.
  Vi er således overbeviste om, at en styrkelse af eliten også kommer bredden til gavn.

  Vores motto:
  Vi tager imod alle, der ikke kan finde sig til rette i de almene idrætstilbud.